Megaflex

Greenbox – joustava IoT-pääte ohjaa kulunvalvontaasi

Megaflexin kulunvalvontajärjestelmä koostuu SaaS-palveluna toimivasta ohjelmistosta, lukijoista ja kokonaisuutta ohjaavasta, älykkäästä Greenbox-laitteesta.

Tutustu Greenboxiin, kotimaiseen IoT-päätteeseen!

Megaflex kulkuvalvonta greenbox Megaflex kulkuvalvonta greenbox

Etäohjattava, turvallinen IoT-laite Greenbox on kulunvalvontajärjestelmän sielu ja sydän

Greenbox on nimensä mukaisesti fyysinen, ohjelmoitava boksi, johon ohjaavat ja ohjattavat kenttälaitteet yhdistetään, ja joka toimii Megaflexin hermokeskuksena. 
Kun yhdistät Greenboxin jo käytössäsi oleviin lukijoihin ja Megaflex-ohjelmistoon, on käytössäsi kattava kulunhallintajärjestelmä – jopa ilman uusia ovilukijoita tai kaapelointeja. 
 
Greenbox on täysin etäohjattava, eli sen ylläpitopäivitykset ja huollot onnistuvat nopeasti, ilman ylimääräistä säätöä. Laite toimii sisäänrakennetun offline-toiminnallisuutensa ansiosta myös silloin, kun tietoverkoissa on ongelmia.

megaglex_hipsut_150x100

 

"Kun Megaflexin kulunhallinta perustuu Greenboxeihin, niin siihen tulee merkittävästi vähemmän kaapelointa kuin muissa järjestelmissä."

 

Aki Aikio
Scanoffice Oy

kulunvalvonta kaapelointi vaihtaminen

Kulunvalvontajärjestelmän vaihtaminen

Saat täyden hyödyn olemassaolevasta infrasta

Voit hyödyntää yrityksessäsi jo olemassaolevia kaapelointeja, lukijoita ja kulkutunnisteita, sillä Greenbox on mahdollista liittää niihin. Siirtyminen vanhoista järjestelmistä Megaflexiin on mahdollista toteuttaa yllättävän tehokkaasti ja jo käytössä olevien laitteiden hyödyntäminen pienentää myös järjestelmän vaihdon hiilijalanjälkeä.

Suosittelemme kuitenkin, että olemassaolevien kulkutunnisteiden ja päätteiden tilanne tarkistetaan ja kartoitetaan erityisesti niiden turvallisuutta silmälläpitäen: jatkuvasti kehittyvät skannerit ja muut kopiointiteknologiat saattavat asettaa esimerkiksi vanhat tunnisteet alttiiksi riskeille, jotka on helppo välttää päivittämällä järjestelmän haavoittuvat osat. 

Greenbox-pääte ip-tekniikka

Greenbox-pääte

IP-tekniikka tekee järjestelmästä joustavan

Greenboxiin on helppo liittää erilaisia komponentteja, kiitos modernin prosessoritekniikan, monipuolisten sisääntuloliitäntöjen ja langattomien ominaisuuksien (Wifi / LAN / 4G). HTTPS-protokolla varmistaa tietoliikenteen pankkitasoisella salauksella.

Laite on etähallittava, joten sen päivitys ja diagnostiikka käyvät tehokkaasti. Offline-tilassa on yli kahdentoista miljoonan tapahtuman loki Greenbox toimii myös mahdollisten verkko-ongelmien aikana.

Kulunvalvontajärjestelmä Greenbox lukijat

Joustavat ominaisuudet

Greenboxin ominaisuudet ja liitännät

Greenbox on monipuolinen laite, jonka lukijakanaviin voit liittää niin vanhat RS232- ja Wiegand-lukijat, kuin myös uudemmat, turvallisuusominaisuuksiltaan erinomaiset OSDP-lukijat. Lisäksi Greenbox ymmärtää langattomien lukijoiden ja lukkojen ohjainlaitteita. 

Haluatko kuulla lisää Megaflexistä? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Megaflexistä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

myynti.megaflex@visma.com

Lassi Heiskala
+358 41 318 8615

Jani Kiviniemi
+358 40 539 8357

 

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellustukeen:

Arkisin klo: 8-16
+358 974 790 808 (mpm/pvm)
support.megaflex@visma.com

Näin Greenbox toimii – vanhat järjestelmät vs. Megaflex

KUVA