Megaflex suurille organisaatioille ja vaativiin kohteisiin

Suuri määrä henkilöstöä, vaihtelevia tarpeita ja monitasoisia kulkuoikeuksia? Megaflex toimii vaativissakin olosuhteissa ja kohteissa.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_12_1280x800 MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_12_1280x800

Kustannustehokas ja monipuolinen, kotimainen kulunvalvonta­järjestelmä

Megaflex on tehokas, monipuolinen ja taatusti toimiva kulunvalvontajärjestelmä vaativiinkin kohteisiin. Järjestelmä palvelee myös monenlaisissa julkishallinnon tiloissa ja kiinteistöissä.

Erityisen hyvin Megaflex sopii ympäristöihin, joissa tarvitaan monipuolisia kulkuoikeuksia erilaisille henkilöstöryhmille, ja joissa turvallisuus on prioriteetti numero yksi. Megaflex ei säikähdä laajojakaan tiloja, sillä järjestelmään on helppo rakentaa erilaisia kulkualueita ja esimerkiksi ajastettuja pääsyjä.

Monipuolinen kulunvalvonta haastaviinkin tarpeisiin

Megaflex palvelee useita vaativia kohteita, niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin. 

Kustannustehokas järjestelmä

Megaflexia voi laajentaa ja päivittää joustavasti, joten sen käyttö on kustannustehokasta läpi sen elinkaaren.

Integraatiot eri ohjelmistoihin

Ohjelmiston rajapinnan avulla onnistuvat monenlaiset eri integraatiot.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_26_1100x1280

Monipuoliset ominaisuudet kattavat haastavimmatkin tarpeet

Kun kiinteistössä on lukuisia sisäänkäyntejä, erilaisia turvallisuusvyöhykkeitä, parkki- ja varastotiloja sekä valvottuja piha-alueita, voi kulunvalvonnan suunnittelu kuulostaa varsin hankalalta tehtävältä. Megaflexin kanssa niin suunnittelu kuin toteutuskin sujuu asiantuntijoiden hellässä huomassa. 

Järjestelmä kattaa erilaiset kulkutunnistetarpeet, ja pääsyjä on helppo päivittää ja ohjata selkeän käyttöliittymän ja tietoturvallisen pilvipalvelun avulla. Selkeän, graafisen käyttöliitymän ansiosta Megaflexiä on myös helppo käyttää. 

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_27_1100x1280

Kustannus­säästöä läpi koko järjestelmän elinkaaren

Toimiva kulunvalvontajärjestelmä tekee arjesta jouhevampaa: henkilöstön, asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden ei tarvitse säätää avainten kanssa, ja kulku tiloissa on turvallista ja joustavaa. 

Autamme kulkuoikeusryhmien ja -vyöhykkeiden suunnittelussa, ja järjestelmä mahdollistaa pääkäyttäjille myös oikeuksien vaivattoman päivittämisen. 

Ohjelmiston käyttötuki palvelee joka päivä, ja autamme vikatilanteissa nopeasti. Etäkäytön avulla vasteajat ovat erittäin lyhyet – valtaosa vioista pystytään korjaamaan etänä, ilman paikalle kiiruhtavaa asentajaa. 

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_28_1100x1280

Sujuvampaa arkea kaikenlaisiin tiloihin

Toimiva kulunvalvontajärjestelmä tekee arjesta jouhevampaa: henkilöstön, asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden ei tarvitse säätää avainten kanssa, ja kulku tiloissa on turvallista ja joustavaa. 

Autamme kulkuoikeusryhmien ja -vyöhykkeiden suunnittelussa. Järjestelmä mahdollistaa pääkäyttäjille myös oikeuksien vaivattoman päivittämisen. 

Ohjelmistotukemme palvelee joka päivä, ja myös vikatilanteet on helppo ratkaista. Etäkäytön avulla vasteajat ovat erittäin nopeat – valtaosa vioista pystytään korjaamaan etänä, ilman paikalle kiiruhtavaa asentajaa.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_29_1100x1280

Turvallisuus edellä

Megaflexin avulla varmistat, että tiloissasi liikkuminen on helppoa heille, joiden siellä kuuluukin liikkua. 

Pilvipalvelun päivitykset kulkevat turvallisesti verkossa, joten ohjelmisto on aina päivitetty ja ajan tasalla. Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti kotimaisin voimin.

Offline-tila takaa järjestelmän toimivuuden myös verkkokatkosten aikana. Laajan valvontalokin avulla on helppo tarkistaa, miten tiloissa on mihinkin aikaan liikuttu.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_2_1100x1280

Kulunvalvonnan integraatiot

Megaflex yhdistyy vähällä vaivalla myös organisaatiosi muihin järjestelmiin. Voit tuoda kulkuoikeuksien kannalta olennaiset tiedot suoraan HR-järjestelmästä, ja yhdistää kulunvalvonnan organisaatiosi rikosilmoitinjärjestelmiin. 

Megaflex integroituu myös tilanvarausjärjestelmiin. Kulkutunnisteiden avulla voit hallinnoida myös muita kiinteistön toimintoja, esimerkiksi älylokerikkoja tai parkkipaikkoja.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_31_1100x1280

Kymmenien vuosien kokemus haastavistakin kohteista

Megaflex ei ole mikään uusi keksintö – päin vastoin. Ohjelmisto on palvellut jo pitkään ympäristöissä, joissa tarvitaan sekä sujuvaa että turvallista kulkua: suuryrityksissä, valtionhallinnossa, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivissa yrityksissä. 

Ja mikä parasta, kokemuksemme on jokaisen kulunhallintaa ja -valvontaa tarvitsevan organisaation käytössä. 

Kerromme mielellämme lisää Megaflexistä, ja vastaamme kaikkiin mieleesi nouseviin kulunvalvonnan kysymyksiin. 

Haluatko kuulla lisää Megaflexistä? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Megaflexistä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen: otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

myynti.megaflex@visma.com

Lassi Heiskala
+358 41 318 8615

Jani Kiviniemi
+358 40 539 8357

 

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 8-16
+358 974 790 808 (mpm/pvm)
support.megaflex@visma.com