Tietosuojaseloste

 

Visman Devenor tietosuojaseloste auttaa sinua ymmärtämään, mitä henkilötietoja keräämme, miksi keräämme niitä sekä kuinka käsittelemme, suojaamme, säilytämme, viemme ja poistamme henkilötietojasi.

Henkilötiedot ovat tietoja, joiden avulla luonnollisen henkilön voi tunnistaa tai hän on tunnistettavissa. Henkilötietoja ovat esimerkiksi sähköpostiosoite, katuosoite ja puhelinnumero.

Mitä henkilötietoja käsittelemme  
Kuinka henkilötietoja kerätään  
Miksi käsittelemme henkilötietoja  
Oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle  
Kuinka henkilötietojasi jaetaan  
Milloin käytämme tietojenkäsittelijöitä?  
Kuinka kauan tietojasi säilytetään  
Mitkä ovat oikeutesi  
Markkinointi ja profilointi  
Muutokset  
Kuinka ottaa meihin yhteyttä  

 

 

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Visma Devenor käsittelee rekisterinpitäjänä sinua koskevia henkilötietotyyppejä:

 • Henkilökohtaiset perustiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja väestötiedot
 • Käyttäjä- ja verkkoliikennetiedot, kuten kirjautumistunnus, käyttäjänimi ja IP-osoite
 • Taloudelliset tiedot, kuten laskuihin liittyvät tiedot
 • Lataamasi tai toimittamasi sisältö, kuten valokuvat, kommentit, artikkelit ja videot
 • Tilastot, jotka näyttävät kuinka käyttäjät käyttävät tarjoamiamme palveluja ja sisältöä
 • Työhakemusten kautta tarjottavat tiedot

Kohdassa ”Miksi käsittelemme henkilötietoja” on kuvattu mainittuja tarkoituksia. Visma Devenor ei käsittele sinua koskevia arkaluonteisia henkilötietoja.

 

 

Kuinka henkilötietoja kerätään

Yleensä Visma Devenor kerää henkilötietoja suoraan sinulta, Visma Devenorin tuotteiden tai kumppaniyritysten kautta.

Käytämme myös evästeitä ja muita seurantatekniikoita, kun käytät Visma Devenorin-verkkosivustoja ja olet vuorovaikutuksessa kanssamme sähköpostitse, optimoidaksemme kokemuksesi Visma Devenorista, tuotteistamme ja sivustoistamme.

Katso lisätietoja evästekäytännöstämme.

Joissakin tapauksissa voimme kerätä tietoja sinusta myös muista lähteistä. Nämä lähteet voivat olla kolmansien osapuolten tietojen kerääjiä, Visma Devenorin markkinointikumppaneita, julkisia lähteitä tai kolmansien osapuolten sosiaalisia verkostoja.

 

 

Miksi käsittelemme henkilötietoja

Tätä yksityisyydensuojaa sovelletaan Visma Devenorin käsitellessä henkilötietojasi eri tarkoituksiin, kun olet tekemisissä kanssamme esimerkiksi tilanteissa, kuten:

 • Ostot ja toimitukset
 • Asiakkaiden tilaus-, sopimus ja maksuprosessien helpottaminen
 • Palveluiden tarjoaminen, kuten e-oppiminen, verkkoseminaarit ja raportit jne.
 • Pyydettyjen tuotteiden ja palveluiden tarjoaminen
 • Käyttäjätilien luominen ja toimittaminen palveluiden käyttäjille
 • Tuki ja palvelun parantaminen
 • Tuotteiden, palveluiden ja Visma Devenorin sivustojen laatua, toiminnallisuutta ja käyttökokemusta koskeva kehittäminen ja parantaminen
 • Tuotteidemme ja palvelujemme asiakastuki
 • Käyttäjäyhteisö ja koulutukset sekä käyttäjien ja Visma Devenorin välinen vuorovaikutus
 • Tietoturva
 • Turvallisuusuhkien ja väärinkäytöksien tunnistaminen, lieventäminen ja ehkäisy, sekä ylläpito- ja virheenkorjaustoimenpiteiden suorittaminen
 • Markkinointi
 • Markkinointiasetusten ja sisällön hallinta ja lähettäminen
 • Profiilien luonti relevanttien tuotteiden ja palveluiden mainostamiseksi (profilointi)
 • Rekrytointi
 • Rekrytointiprosessien ja -hakemusten hallinta ja käsittely
 • Työnhakijoihiiin liittyvän dokumentaation analysointi, haastattelujen tekeminen ja referenssien kontaktointi

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti.

 

 

Oikeusperusta henkilötietojesi käsittelylle

Käsittelemme tietoja useiden oikeudellisten perusteiden perusteella.

Suostumus

Visma Devenor saattaa käsitellä henkilötietojasi suostumuksen perusteella, esimerkiksi markkinointiviestinnän tilaamisessa tai kun haet töihin Visma Devenorille. Henkilötietojesi, kuten ansioluettelon, hakemuksen ja suositusten, käsittely on välttämätöntä, jotta Visma Devenor pystyy käsittelemään työnhakijoiden pyyntöjä ennen sopimuksen tekemistä. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen.


Oikeutettu etu

Visma Devenorilla on oikeutettu etu, kun käsittelemme tietojasi tietoturva-, tuki- ja parannustarkoituksiin tai kun olet asiakasyhteyshenkilö/johtaja nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillemme. Henkilötietojasi käsitellään liiketoiminnan näkökulmasta tavalla, joka ei ole ristiriidassa yksityisyyttäsi koskevien oikeuksien tai vapauksien kanssa

Lisäksi Visma Devenor käsittelee tietoja oikeutetun edun perusteella, jos ilmoittaudut verkkoseminaariin tai muihin tapahtumiimme, lataat esimerkiksi oppaita tai muita sisältöjä verkkosivuiltamme tai käytät Visma-yhteisöjämme. Oikeutetun edun nojalla voimme esimerkiksi tarjota kohdennettua sisältöä, pitää verkkoseminaareja ja hallinnoida tilauksiasi. Kohdasta “Markkinointi ja profilointi” saat lisätietoa siitä, kuinka Visma Devenor käsittelee tietojasi markkinointitarkoituksiin oikeutetun edun perusteella sekä näihin liittyvistä oikeuksistasi.

 

 

Kuinka henkilötietojasi jaetaan

Visma-konsernin sisällä

Koska Visma koostuu monista eri tytäryhtiöistä, koemme tärkeäksi tarjota sinulle paras mahdollinen kokonaiskokemus. Visma Devenor voi jakaa henkilötietojasi Visma-konserniin kuuluvien yritysten kesken.

 

Visma-konsernin ulkopuolelle

Visman käyttäjäyhteisöt

Jos kirjoitat viestin, kommentoit tai teet vastaavaa Visman käyttäjäyhteisöihin tai muihin Visma-sivustojen foorumeihin, kuka tahansa, jolla on pääsy tällaisiin foorumeihin, voi lukea ja käyttää näitä tietoja. Visma Devenor ei ole vastuussa mistään tällaisilla foorumeilla tai Visma-sivustoilla lähettämistäsi tiedoista.

Liikekumppanit

Visma Devenor voi jakaa henkilötietojasi kumppaneidensa kanssa, jos se on laillista liiketoiminnan näkökulmasta ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaista.

Viranomaiset

Poliisi ja muut viranomaiset voivat pyytää pääsyä henkilötietoihin Visma Devenorilta. Näissä tapauksissa Visma Devenor luovuttaa tiedot vain, jos siihen on lainsäädännöllinen velvoite, oikeuden määräys tai vastaava pakottava velvollisuus.

 

 

Milloin käytämme tietojenkäsittelijöitä?

Visma Devenor käyttää henkilötietojen käsittelyssä tietojenkäsittelijöitä. Nämä tietojenkäsittelijät ovat tyypillisesti pilvipalvelujen tai muiden IT-palvelujen toimittajia.

Tietojenkäsittelijöitä käytettäessä Visma solmii tietojenkäsittelysopimuksen yksityisyyden suojaamiseksi. Jos tietojenkäsittelijät sijaitsevat EU:n/ETA:n ulkopuolella, Visma varmistaa lailliset perusteet tällaisille kansainvälisille siirroille puolestasi käyttämällä EU-mallilausekkeita tai vastaavaa kulloinkin laillista siirtomekanismia.

Jos haluat lisätietoja Visma-palvelun tarjoamiseen käytetyistä tietojenkäsittelijöistä, vieraile Visma Trust Centre -sivustollamme.

 

 

Kuinka kauan tietojasi säilytetään

Visma Devenor tallentaa henkilötietojasi vain niin kauan kuin sopimusvelvoitteidemme täyttäminen edellyttää. Kun henkilötietojasi käsitellään muulla laillisella perusteella, kuten oikeutetun edun mukaisesti, tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen käsittelyn tarkoituksen saavuttamiseksi. Siksi henkilötietoihin voidaan soveltaa erilaisia säilytyskäytäntöjä tietojen tyypin ja tarkoituksen perusteella.

Lisätietoja poistamisesta saat ottamalla yhteyttä Visma Devenoriin (katso: "Kuinka ottaa meihin yhteyttä").

 

 

Mitkä ovat oikeutesi

Sinulla on oikeus vedota seuraaviin kohtiin, kun käsittelemme henkilötietojasi:

 • Oikeus saada pääsy tietoihin. Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoista, joita sinusta käsittelemme.
 • Oikeus tietojen oikaisemiseen. Sinulla on oikeus pyytää Visma Devenoria oikaisemaan sinua koskevat epätarkat henkilötiedot.
 • Oikeus tietojen poistamiseen. Sinulla on oikeus pyytää Visma Devenoria poistamaan sinua koskevat henkilötiedot.
 • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen. Sinulla on oikeus pyytää meitä siirtämään henkilötietosi sinulle tai kolmansille osapuolille jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa.
 • Oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa sinua koskevien henkilötietojen käsittelyä henkilökohtaiseen ja erityiseen tilanteeseen liittyvällä perusteella. Tämä koskee oikeutettua etua tai suoramarkkinointitarkoituksissa käytettyä käsittelyymme. Sinulla on myös oikeus vastustaa tekemäämme henkilötietojesi käsittelyä liittyen yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi tai julkisen vallan käyttämiseksi.

Huomaathan ystävällisesti, että yllä oleviin oikeuksiin voi olla olemassa tiettyjä poikkeuksia tai rajoituksia, jotka voivat soveltua riippuen tilanteesi erityisistä olosuhteista. Näissä tapauksissa toimitamme sinulle yksityiskohtaiset tiedot soveltuvasta poikkeuksesta tai rajoituksesta ja autamme sinua käyttämään oikeuksiasi mahdollisimman laajasti soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.  

Käytä tietopyyntöihin sähköpostiosoitetta privacy.devenor@visma.com ja lähetä pyynnöt kuten tässä tietosuojaselosteessa mainitaan.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaisille henkilötietojesi käsittelystä.

 

 

Markkinointi ja profilointi

Oikeutettu etu

Ollessasi vuorovaikutuksessa Visma Devenorin kanssa esimerkiksi vierailemalla Visma Devenorin tuotteiden verkkosivuilla, lataamalla sisältöjä, osallistumalla verkkoseminaareihin osana Visma Devenorin palveluita, Visma Devenor käsittelee henkilötietojasi oikeutetun edun perusteella. Yksi oikeutetun edun käyttötarkoituksista on tietojen käsittely suoramarkkinointitarkoituksiin.

Visma Devenor käsittelee henkilötietojasi tarjotakseen sinulle tarkoituksenmukaista ja mieltymyksiisi perustuvaa sisältöä suoramarkkinoinnin kautta, esimerkiksi sosiaalisen median alustoilla, sähköpostitse, verkkosivuilla tai Visma Devenorin palveluissa. Käsiteltävät henkilötiedot ovat koottuja tietoja sinusta, kuten esimerkiksi IP-osoite, kiinnostuksen kohteet, käyttäjänimi ja laite. Tämä tapahtuu evästeiden kaltaisilla tekniikoilla, ja sitä kutsutaan profiloinniksi. Visma Devenor voi myös yhdistellä näitä tietoja muihin tietoihin, joita meillä on asiakassuhteen perusteella yritykseesi.

Profiloinnin tarkoituksena on tuottaa kustomoitua markkinointia, parantaa käyttökokemustasi palveluissamme ja verkkosivuillamme sekä tarjota palveluja, jotka vastaavat mieltymyksiäsi. Visma Devenorin palveluja käytetään pääsääntöisesti osana työn tekemiseen liittyviä toimintoja, eikä palvelujemme käytön ole tarkoitettu kertovan mitään yksityisestä elämästäsi. Arkaluonteisia henkilötietoja ei käsitellä. Näin ollen henkilötietojasi käsitellään liiketoiminnallisesta näkökulmasta tavalla, joka ei vaaranna oikeuksiasi ja vapauksiasi yksityisenä henkilönä.

Visma Devenor käyttää sähköpostia markkinointikommunikaatioon suostumuksesi perusteella niissä tapauksissa, joissa kansallinen markkinointilainsäädäntö edellyttää suostumusta sähköpostimarkkinointiin. Jos olet antanut suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä markkinointiviestinnästä.

 

Oikeus kieltäytyä markkinointiviestinnästä

Sinulla on oikeus kieltäytyä markkinointiviestinnän vastaanottamisesta sekä profiloinnin kohdistamisesta Visma Devenorilta, ja voit tehdä sen seuraavilla tavoilla:


(a) noudattamalla opt-out-ohjeita markkinointiviestinnässä

(b) ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen privacy.devenor@visma.com

Sinulla on aina myös mahdollisuus valita evästeet sivustokohtaisesti evästebannerimme kautta.

Huomaa, että vaikka kieltäytyisitkin markkinointiviestinnän vastaanottamisesta, saatat silti saada Visma Devenorilta hallinnollisia viestejä, kuten tilausvahvistuksia ja ilmoituksia, joita tarvitaan tilisi tai Asiakkaille tarjottujen palveluiden hallintaan.

 

 

Muutokset

Jos teemme tietosuojaselosteeseen merkittäviä muutoksia, jotka muuttavat olennaisesti tietosuojakäytäntöjämme, voimme ilmoittaa sinulle myös muilla tavoin, kuten lähettämällä sähköpostia. Tietosuojaseloste päivitetään tarpeen mukaan. Viimeksi päivitetty: 3.7.2024.

 

 

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Visma on eurooppalainen yritys, jolla on rajat ylittäviä oikeustahoja, liiketoimintaprosesseja, hallintorakenteita ja teknisiä järjestelmiä. Visma toimittaa ohjelmistoja ja palveluita yksityisille ja julkisille yrityksille Euroopassa. Visman pääkonttori sijaitsee Oslossa.

Kaikki tärkeimmät Visma-konsernin yksityisyyttä koskevat päätökset tekee yritystasolla Visman tietosuojaneuvosto, jota valvoo ja johtaa tietosuojavastaava (DPO). 

Henkilötietojesi käsittelystä vastuussa oleva rekisterinpitäjä on Visma Devenor Oy ja tietosuojavastaavana toimii Jouni Ruuth (Data Privacy Manager). 

Visma Devenor Oy
Y-tunnus: 2555774-5
Osoite: Atomitie 2c, 00370 Helsinki

Arvostamme mielipidettäsi. Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä tietosuojaselosteesta, yksityisyyden huolenaiheista tai yksityisyyden mahdollisesta loukkaamisesta, lähetä ne osoitteeseen privacy.devenor@visma.com

Käsittelemme pyyntösi tai valituksesi luottamuksellisesti. Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä ja kartoitamme vaihtoehdot tilanteen ratkaisemiseksi. Pyrimme varmistamaan, että valitukset ratkaistaan ​​oikea-aikaisesti ja asianmukaisesti.