Megaflex

Kulunvalvonta­järjestelmän integraatiot

Megaflexin yhdistäminen muihin järjestelmiin kannattaa! Integraatioiden avulla automatisoit toimintoja, jotka varmistavat, että tiloissasi pääsevät kulkemaan ainoastaan asiaankuuluvat henkilöt.

Megaflex Kulunvalvontajärjestelmän integraatiot Megaflex Kulunvalvontajärjestelmän integraatiot

Megaflexin integraatiot pähkinänkuoressa

Kulunvalvontajärjestelmä kannattaa yhdistää ainakin HR- eli henkilöstönhallintajärjestelmään ja rikosilmoitinjärjestelmään. Voit integroida järjestelmään myös tilanhallinta- ja varausjärjestelmiä – ja paljon muuta.

Kulunvalvonnan yhdistäminen HR-järjestelmään

Miten varmistat, että kulunvalvonnan käyttöoikeudet ovat aina ajan tasalla ja että esimerkiksi palveluksesta poistuneiden henkilöiden kulkuavaimet eivät enää toimi? 

 

Helpoiten se käy, kun tiedot siirtyvät HR-järjestelmästä suoraan kulunvalvontaan. Megaflexin ja HR-järjestelmien integraatiossa kulunvalvontaan tuodaan ainoastaan siellä tarvittavat tiedot: muu luottamuksellinen data pysyy omassa järjestelmässään.

Kulunvalvonta­järjestelmä ja rikosilmoittimet

Rikosilmoitinjärjestelmä hälyttää, kun tiloissasi liikkuu henkilöitä silloin, kun ei pitäisi. Kulunvalvontajärjestelmän avulla voit automatisoida rikosilmoittimien toimintaa, sekä ajastaa ja ohjata niiden aktivointia esimerkiksi eri tiloissa ja alueilla. 

 

Jos yhdistät rikosilmoitusjärjestelmääsi juuri Megaflexin, pääset myös hieman vähemmällä. Megaflexin kalenterijärjestelmä nimittäin huomioi suomalaiset arkipyhät sekä kesä- ja talviaikaan siirtymisen. Et joudu siis ohjelmoimaan näitä järjestelmiisi erikseen.

Kulunvalvonta, tilanhallinta ja tilavarausjärjestelmät

Onko kiinteistössäsi varattavia tiloja – neuvotteluhuoneita, iltakäyttöä tai esimerkiksi kuntosalitiloja? Megaflex sopii mainiosti organisaatioille, joiden tiloja hallinnoidaan erilaisten varausjärjestelmien kautta. Voit yhdistää Megaflexiin varausjärjestelmän, jonka avulla perit tilankäytöstä maksuja joko heti tai laskuttamalla.

Rajapinnan hyödyntäminen kolmansiin järjestelmiin

Megaflexin rajapintaa hyödyntämällä voit myös ohjata kiinteistön eri toimintoja kulkutunnisteiden eli kulkulätkien avulla. Tunnisteita voi käyttää mm. pysäköinnin ja älylokerikkojen pääsyjen ohjauksessa. 

Olemme apunasi integraatioiden suunnittelussa ja toteutuksessa, kysy lisää

Megaflexin integraatiot

Megaflexissä on valmis REST API -rajapinta, jonka avulla integraatiot eri järjestelmiin toteutetaan. Tietojen siirto onnistuu myös viestijonojen tai tarvittaessa .CSV-tiedostojen avulla. Tutustu järjestelmiin, joihin on toteutettu Megaflex-integraatio. Jos et löydä alla olevasta listasta tarvitsemaasi integraatiota, ota yhteyttä ja mietitään ratkaisu!

SAP HR

Mepco

HHL

Ajax

Asio

DigitalBooker

Timmi

InBliss

Idesco ID

LINK Mobility

Aimo Park

Swarco

Megaflex kulunvalvonta­järjestelmä UEBA

Lisäturvaa UEBA- eli User and Entity Behaviour Analyticsin avulla

Kulunvalvontajärjestelmän voi yhdistää myös koneoppimista ja tekoälyä hyödyntävään kulkemisdatan analyysiin, eli UEBA-järjestelmään. 

Kun Megaflex on yhdistetty UEBA-järjestelmään, löytää järjestelmä kulkutunnisteiden datasta poikkeamia: esimerkiksi sen, jos tietyllä tunnisteella pyritään sisään tiloihin, jossa tunnistetta ei normaalisti käytetä, tai että joku pyrkii sisään outoon aikaan. UEBA-järjestelmä havaitsee poikkeamat ja ilmoittaa niistä, jotta niiden selvitykseen päästään nopeasti kiinni.

Kulunvalvonnan integrointi FAQ

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin kulunvalvontajärjestelmän integroinnista.

Autamme integraatioiden toteutuksessa niin muista järjestelmistä Megaflexiin kuin Megaflexistä ulospäinkin – ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Kulunvalvonnan integrointi tarkoittaa kulunvalvontajärjestelmän yhdistämistä muihin yrityksen ohjelmistoihin niin, että tiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä tietoturvallisesti ja luotettavasti.

Tietoja voidaan tuoda muista järjestelmistä (esimerkiksi työntekijärekisteristä tai HR-järjestelmästä) kulunvalvontaan, ja viedä kulunvalvontajärjestelmästä muihin järjestelmiin (esimerkiksi rikosilmoittimiin).

Kulunvalontajärjestelmän integraatiot automatisoivat tietojen kulkemista yrityksen ohjelmistojen ja prosessien välillä. Automaattinen tiedonsiirto vähentää virheriskejä ja tietysti nopeuttaa monia prosesseja. Integraatioiden avulla esimerkiksi kulkuoikeuksien hallinnointi on helpompaa ja ne pysyvät varmemmin ajan tasalla.

Kun pohdit kulunvalvontajärjestelmän valintaa ja integraatioita muista järjestelmistä kulunvalvontaan, tarkista olemassa olevilta ohjelmistokumppaneiltasi, miten tietojen lähettäminen rajapinnan yli kyseisessä ohjelmistossa onnistuu. 

Eri järjestelmissä on tehty erilaisia ratkaisuja rajapintojen suhteen. Esimerkiksi Megaflexissä on valmis rajapinta ja se mahdollistaa tietojen siirron myös tiedostojen tai viestijonojen avulla. 

Kulunvalvonnan integraatioiden hinta riippuu aina siirrettävistä tiedoista, tietojen rakenteesta ja tarvittavasta suunnittelu- ja toteutustyöstä. Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme!

Kyllä voi. Integraatioita kannattaa aina miettiä yrityksen tarve ja hyöty edellä. Joskus voi olla järkevää ottaa ohjelmisto käyttöön ensin ja pohtia lisätarpeita sitten, kun kulunvalvontajärjestelmä on jo tuttu osa yrityksesi arkea.

Haluatko kuulla lisää Megaflexistä? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Megaflexistä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen: otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

myynti.megaflex@visma.com

Lassi Heiskala
+358 41 318 8615

Jani Kiviniemi
+358 40 539 8357

 

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Arkisin klo: 8-16
+358 974 790 808 (mpm/pvm)
support.megaflex@visma.com