Kotimainen pilvipalvelu fiksuun kulkemiseen

 

Megaflex – kulunvalvonta­järjestelmä, joka yksin­kertaisesti toimii

 

Jos olet vieraillut suomalaisissa virastoissa tai suuryritysten pääkonttoreissa, olet todennäköisesti käyttänyt kulunvalvontajärjestelmä Megaflexia huomaamattasi. Järjestelmämme on nimittäin käytössä monessa julkishallinnon kohteessa ja suuryrityksessä, varastokompleksissa ja konttorissa, Suomessa ja ulkomailla.

Megaflex on kotimainen pilvipalvelu, jonka avulla kaikenkokoiset yritykset voivat varmistaa, että tiloissa liikkuu ainoastaan asiaankuuluvia ihmisiä ja että ihmisillä on pääsy oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Kulunvalvonnan avulla yrityksen henkilöt sekä data pysyvät turvassa ja samalla arki sujuvana. 


Lue lisää Megaflexin kulunvalvonnasta  

 

Megaflexin takana on Visma Devenor

Megaflexin juuret juontavat kultaiselle 1990-luvulle, Megalock Oy:hyn. Megaflex-järjestelmä on saanut alkunsa vuonna 2009, jolloin asennettiin myös ensimmäinen kohde: 10-kerroksinen ja 17 000 neliöinen toimistorakennus, jonka kulunvalvontajärjestelmänä Megaflex edelleen toimii. Jo samana vuonna se voitti Finnsecurity ry:n ja Turvallisuus-lehden myöntämän parhaan turvallisuustuotteen Ohto-palkinnon. Vuosien saatossa Megaflexiä on kehitetty vastaamaan erilaisten organisaatioiden kulunvalvonta- ja hallintatarpeisiin aina vain paremmin.

Megaflex on vuodesta 2017 ollut osa Vismaa. Nykyinen kotimme on Visma Devenor, kompaktin kokoinen kasvuorganisaatio, joka keskittyy yritysten arkisten tarpeiden, kuten kulunvalvonnan ja -hallinnan, työajanseurannan ja työajanhallinnan ratkaisuihin. 

Megaflexin lisäksi Devenorin palveluihin kuuluvat työajanseurantajärjestelmä Otta ja työmaajärjestelmä Movenium.

 

Sopisiko Megaflex yrityksesi kulunvalvonnan tarpeisiin?

Jos pohdit kulunvalvontajärjestelmän hankkimista tai uudistamista, tutustu meihin tarkemmin, ja jätä halutessasi yhteydenottopyyntö. 

Kerromme mielellämme lisää Megaflexin ominaisuuksista ja mm. siitä, miten järjestelmän asennuksessa ja käyttöönotossa voi hyödyntää myös olemassa olevaa infrastruktuuria, esimerkiksi kaapelointeja.

 

Ota meihin yhteyttä 

 

Megaflexin tekniset pääkohdat pähkinän­kuoressa

Megaflex SaaS-ohjelmistopalvelun asiakkaana sinun ei tarvitse investoida omiin palvelinkoneisiin eikä niiden ylläpitoon. Vastaamme palvelininfrastruktuurin käytettävyydestä sovituilla SLA-tasoilla ja tarjoamme valvonnan ja reagoinnin vikatilanteisiin 24/7.

Megaflexin palvelininfra sijaitsee Telia HDC:ssä. Korkean tietoturvan ansiosta ratkaisu sopii myös energia-, huoltovarmuus- ja finanssialan toimijoille, sekä valtionhallinnolle. 

  • 24/7 tuki palvelinympäristöille
  • Palvelinten takuu koko sopimuskauden ajan
  • Tietokantojen ajantasainen varmuuskopiointi
  • Säännölliset käyttöjärjestelmä- ja tietoturvapäivitykset
  • Megaflex-kulunvalvontaohjelmiston uusin versio aina käytössä
  • Tapahtuma- ja lokitietoja varten aina oikea määrä levytilaa

Haluatko kuulla lisää Megaflexistä? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Megaflexistä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

myynti.megaflex@visma.com

Lassi Heiskala
+358 41 318 8615

Jani Kiviniemi
+358 40 539 8357

 

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellustukeen:

Arkisin klo: 8-16
+358 974 790 808 (mpm/pvm)
support.megaflex@visma.com