Megaflex-kulunvalvonta­­järjestelmä asiakas­kokemuksia

Megaflex-kulunvalvontajärjestelmä helpottaa asiakkaidemme arkea. Järjestelmän kehitys jatkuu aktiivisena ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti, jotta voimme vastata tarpeisiin myös tulevaisuudessa.

Tutustu tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksiin!

Megaflex on helppokäyttöinen ja joustava kulunvalvonta­järjestelmä – tutustu kokemuksiin!

KOy Suomen Lääkäritalo

“Mitä nyt olen nähnyt, mitä muut vastaavat järjestelmät maksavat, niin tämä on oikein kustannustehokas ratkaisu. Edellisestä järjestelmästä mietittiin, että miksi aikanaan on tehty tällaiset valinnat. Mutta Megaflexin kohdalla ei ole joutunut miettimään, että olisiko tarvetta vaihtaa tai löytyisikö parempaa. On mennyt tosi hyvin”

Ilkka Harjula
KOy Suomen Lääkäritalo
Kiinteistönhallinta

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_kulkulatka_1152x648pg

Scanoffice Oy

"On siitä totta kai ihan merkittävä hyöty, että kuluhallinta on helppoa ja nopeata hallita. Kun meille tulee uusi työntekijä, hänelle lyödään kulkulätkä käteen, aktivoidaan tunniste ja määritellään pääsypiste. Se on oikeastaan siinä. Sen jälkeen ei tarvitse paljon päätä vaivata.”

Aki Aikio
Scanoffice Oy
Tukkuyitys

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_29_1280x800

Haluatko kuulla lisää Megaflexistä? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Megaflexistä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

myynti.megaflex@visma.com

Lassi Heiskala
+358 41 318 8615

Jani Kiviniemi
+358 40 539 8357

 

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellustukeen:

Arkisin klo: 8-16
+358 974 790 808 (mpm/pvm)
support.megaflex@visma.com