Megaflex PK-yrityksille

Kulunvalvontajärjestelmä, joka on helppo hankkia ja ottaa käyttöön – ja joka kasvaa yrityksesi tarpeiden mukana.

Megaflex kulunvalvontajärjestelmä PK-yrityksille Megaflex kulunvalvontajärjestelmä PK-yrityksille

Kotimainen kulunvalvonta­järjestelmä joustavana pilvipalveluna

Megaflex on kaikenkokoisille organisaatioille, myös PK-yrityksille sopiva kulunvalvontajärjestelmä. Sen asentaminen ja käyttöönotto käyvät helposti, ja järjestelmä joustaa myös tilojen ja tarpeiden kasvaessa.

Megaflexin avulla huolehdit siitä, että oikeat henkilöt pääsevät helposti sinne, minne kuuluukin, ja yrityksesi henkilöt, tiedot ja tavarat pysyvät turvassa. Pilvipalvelun avulla kulkuoikeuksien hallinta sekä seuranta on helppoa ja järjestelmän päivitykset hoituvat etänä.

Päivitä vanha kulunvalvonta- järjestelmäsi

Turvallinen tapa kulunvalvonnan päivittämiseen – jopa olemassaolevaa infraa hyödyntämällä.

Järjestelmä kasvaa yrityksesi mukana

Aloita simppelisti, ja kasvata kulunvalvontajärjestelmää tarpeidesi muuttuessa. 

Teet työntekijöiden arjesta helpompaa

Monipuoliset kulkutunnisteet ja helppo käyttöliittymä tekevät kulkemisesta sujuvaa – joka ikinen päivä.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_21_1100x1280

Tehokas tapa päivittää vanha kulunvalvonta

Onko tilojesi kulunvalvontajärjestelmä tullut tiensä päähän, tai nykyinen palveluntarjoaja ilmoittanut lopettavansa järjestelmän tuen? 

Ei hätää. Megaflex on kustannustehokas ja turvallinen tapa kulunvalvonnan päivittämiseen – jos tilojesi sähkölukot ja kaapeloinnit ovat kunnossa ja ajan tasalla, voimme hyödyntää olemassa olevaa infraa myös uudessa järjestelmässä.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_22_1100x1280

Kulunvalvonta­järjestelmä, joka kasvaa tarpeidesi mukaan

Jos olet hankkimassa tiloihisi ensimmäistä kulunvalvontajärjestelmää, on Megaflex mainio valinta. Voit aloittaa simppelistä kokonaisuudesta, ja järjestelmä kasvaa tarvittaessa yrityksesi mukana. 

Voit ajan saatossa ottaa käyttöön erilaisia ovilukijoita ja kulkutunnisteita, ja yhdistää järjestelmään esimerkiksi HR- tai rikosilmoitinjärjestelmän.

Kokemuksia Megaflexistä: Scanoffice Oy

Scanoffice on asennuttanut Megaflexin kaikkiin tiloihinsa; aina toimistotiloista noutovarastoon. Logistiikkapäällikkö Aki Aikion laskelmien mukaan fiksu kulunvalvonta säästää yritykseltä vuositasolla jopa 200 työtuntia: kun kulkeminen on sujuvaa, eikä avainten kanssa tarvitse säätää, voi ajan käyttää oikeasti arvokkaisiin asioihin.


“On siitä totta kai ihan merkittävä hyöty, että kuluhallinta on helppoa ja nopeata hallita. Kun meille tulee uusi työntekijä, hänelle lyödään kulkulätkä käteen, aktivoidaan tunniste ja määritellään pääsypiste. Se on oikeastaan siinä. Sen jälkeen ei tarvitse paljon päätä vaivata.”

Aki Aikio
Scanoffice Oy

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_23_1100x1280

Helppo­käyttöinen ohjelmisto ja selkeä käyttöliittymä

Megaflexin yritysasiakkaat ovat antaneet meille kiitosta järjestelmän nopeasta käyttöönotosta ja helposta käytöstä. 

Pilvipalvelun käyttöliittymä on selkeä ja ymmärrettävä, ja jos tarvitsetkin apua järjestelmän käytössä, sovellustukemme on apunasi joka arkipäivä

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_24_1100x1280

Ei huolia hukatuista avaimista

Perinteiset lukot ja avaimet toimivat yrityksissä tiettyyn pisteeseen asti. Mutta kun henkilöstön määrä kasvaa, kasvavat myös rauta-avainten aikaansaamat riskit: avainten katoaminen tai se, että yrityksen jättävä työntekijä unohtaa palauttaa avaimensa. 

Kulunvalvontajärjestelmässä kulkuoikeuksien hallinta on helppoa ja selkeää. Oikeuksia voi asettaa määräaikaisiksi ja hallinnoida suoraan järjestelmästä. 

Näin Greenbox toimii – vanhat järjestelmät vs. Megaflex

KUVA

Haluatko kuulla lisää Megaflexistä? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Megaflexistä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen: otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

myynti.megaflex@visma.com

Lassi Heiskala
+358 41 318 8615

Jani Kiviniemi
+358 40 539 8357

 

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 8-16
+358 974 790 808 (mpm/pvm)
support.megaflex@visma.com