Megaflex kiinteistö­konsulteille ja -asiantuntijoille

Kulunvalvontaratkaisu, jonka avulla hankkeesi pysyy budjetissa, ja asiakkaasi arjesta tulee entistäkin sujuvampaa.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_13_1280x800 MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_13_1280x800

Kotimainen, tietoturvallinen pilvipalvelu kulunvalvontaan

Kaipaavatko kiinteistöjesi kulunvalvontajärjestelmät päivitystä? Tutustu Megaflexiin! Se on kotimainen, tietoturvallinen ja joustava pilvipalvelu, joka sopii niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin; aina muutamien ovien valvonnasta monia kiinteistöjä tai rakennuksia käsittäviin kokonaisuuksiin.

Megaflexin käyttöliittymä on simppeli ja helposti ymmärrettävä. Kokonaisuus sisältää kaiken kohteessa tarvittavan aina päätelaitteista pääkäyttäjien koulutukseen. Olemme saaneet kiitosta paitsi järjestelmän toimivuudesta, myös kaikenkokoisten hankkeiden sujuvasta läpiviennistä – siitä olemme erityisen iloisia.

Hyödynnä olemassaolevaa kulunvalvontainfraa

Megaflex asennetaan valmiisiin kaapelointeihin ja sähkölukkoihin. Kulunvalvonnan turvallinen päivitys käy joustavasti.

Rivakka asennus ja käyttöönotto

Megaflexin asennus, konfigurointi ja käyttöönotto käyvät rivakasti, kiitos hyvän suunnittelun ja testattujen prosessien.

Toimiva tuki takaa sujuvan käytön

Kulunvalvonnan toimivuus mitataan joka päivä. Megaflexia on mukava käyttää, ja jos ongelmatilanteita ilmenee, on tuki vain puhelinsoiton päässä.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_32_1100x1280

Sujuvaa arkea kaikenkokoisiin kohteisiin

Kun kulunvalvonta toimii, on arki kiinteistössä helppoa ja sujuvaa. Megaflexin pääkäyttäjä pystyy hallinnoimaan organisaationsa kulkuoikeuksia itsenäisesti, mikä vähentää hallinnollista säätöä ja ylimääräistä logistiikkaa. Kulkutunnisteiden aktivointi, kulkuoikeuksien määrittely ja muut arkipäiväiset kulunhallinnan toimet onnistuvat varsin vähällä vaivalla. 

Järjestelmän käyttöliittymä on selkeä ja simppeli, eli Megaflexin päivittäinen käyttö on helppoa ja tehokasta. 

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_31_1100x1280

Joustava järjestelmä auttaa hyödyntämään olemassaolevaa infraa

Megaflexin hermokeskuksena toimii Greenbox, kotimainen IoT-pääte, joka on helppo yhdistää kohteessa valmiina oleviin ovilukijoihin, lukkoihin ja tarvittaessa jopa kulkutunnisteisiin. 

Olemassaolevan infran hyödyntäminen pitää kustannukset kurissa – toisaalta teknisesti vanhentuneiden laitteiden päivitys käy Megaflexin käyttöönoton yhteydessä helposti.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_34_1100x1280

Suoraviivainen asennus ja käyttökoulutus

Kartoituskäynti, asennus, konfigurointi ja käyttöönottokoulutus. Näiden neljän askeleen jälkeen Megaflex on käynnissä ja käytössä kohteessa.

Prosessi on suoraviivainen ja selkeä, joten kulunvalvonta ei aiheuta kitkaa suurempiinkaan hankkeisiin.

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_222_1100x1280

Asiakkaasi arki sujuu kuin tanssi

Kulunvalvonta on iso osa minkä tahansa organisaation arkea – etenkin silloin, jos siinä ilmenee ongelmia. Megaflexin pääkäyttäjät ovat olleet tyytyväisiä järjestelmän helppokäyttöisyyteen ja siihen, että ohjelmistotuki toimii erinomaisesti, jos ongelmia ilmenee.

Pilvipalvelun päivitykset kulkevat verkossa, ja useimmat ongelmat ratkeavat etäyhteyden avulla. 

Haluatko kuulla lisää Megaflexistä? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Megaflexistä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen: otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

myynti.megaflex@visma.com

Lassi Heiskala
+358 41 318 8615

Jani Kiviniemi
+358 40 539 8357

 

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Ma-pe klo: 8-16
+358 974 790 808 (mpm/pvm)
support.megaflex@visma.com