Kulunvalvonta­järjestelmän hankinta voi olla helppoa

Oikean kulunvalvontajärjestelmän löytäminen, ja lopulta sen hankinta, voi tuntua työläältä ja turhauttavalta prosessilta. Me Megaflexillä haluamme, että löydät tarvitsemasi järjestelmän helposti – olet siis tullut oikeaan paikkaan!

Mitä ottaa huomioon kulunvalvonta­järjestelmän hankinnassa?

Onko nykyinen kulunvalvonnan järjestelmäsi jo menneen vuosikymmenen lumia ja nyt olisi aika löytää uusi järjestelmä vastaamaan yrityksesi tarpeisiin? Vai onko yrityksesi muuttamassa uusiin tiloihin, tai kasvanut ohi Excel-taulukoissa elävästä ja manuaalisesti hoidettavasta “kulunhallinnasta”.

Oli tilanne mikä hyvänsä, niin yrityksellesi sopivan kulunhallintajärjestelmän löytäminen, kilpailutus ja hankinta voivat aiheuttaa harmaita hiuksia. Vaan mitäpä jos sen ei tarvitsisi olla tuskastuttavaa? Me olemme tehneet tämän prosessin sinulle ja yrityksellesi mahdollisimman helpoksi. 

megaglex_hipsut_white_150x100

 

"Kaikki, mitä käyttöönotosta sovittiin, tehtiin juuri niin kuin oltiin suunniteltu, ja aikataulu sekä hinnat pitivät. Siinä käyttöönottoprojektissa ei mennyt kyllä mikään vihkoon."
 
Aki Aikio
Scanoffice Oy
MEGAFLEX-WEB-hankinta-1100x1280 (2)

Kartoita yrityksesi kulunvalvonnan tarpeet

Jotta tiedät, millaisen kulunvalvonnan järjestelmän organisaatiosi tarvitsee, täytyy sinun ensin pohtia yrityksesi kulunvalvonnan todellisia tarpeita.

  • Millaisia erilaisia kulkuoikeuksia- ja tunnisteita tiloihin tarvitaan?
  • Montako pääsypistettä tai ovea tiloissa on? Tämä vaikuttaa siihen, montako Greenbox-ovipäätettä tarvitsette.
  • Mitä muita järjestelmiä haluatte integroida Megaflexiin (esim. HR-järjestelmä)?
  • Mikä on tulevaisuuden kulunvalvonnan tarpeenne? Kasvavat yritykset tarvitsevat notkeasti skaalautuvan ja yrityksen tarpeisiin mukautuvan järjestelmän, jotta se pysyy perässä nopeissakin kasvupyrähdyksissä.

Muista, että kulunvalvontajärjestelmä mahdollistaa paljon muutakin kuin vanhoista rauta-avaimista luopumisen. Toimivalla kulunvalvonnalla päästät oikeat ihmiset oikeisiin paikkoihin oikeaan aikaan. 

Parhaimman käsityksen Megaflexista ja sen ominaisuuksista saat, kun varaat asiantuntijaltamme demoesittelyn. Samalla voit kysyä häneltä kaikki mielessäsi myrskyävät kulunvalvonnan kysymykset.

MEGAFLEX-WEB-hankinta-1100x1280 (1)

Ota käyttöön vaivatta

Kun järjestelmien kartoitus ja hintavertailu on vihdoin ohi ja sopiva kulunvalvontajärjestelmä on lopulta löytynyt, alkaa se työläin vaihe. Tai niin usein ajatellaan! 

Megaflexin kanssa käyttöönottoa ei tarvitse stressata. Se on tehokas ja asiakasystävällinen prosessi. 

Me tai kumppanimme asennamme laitteet ja koulutamme yrityksesi henkilökunnasta tulevat pääkäyttäjät niin, että tilojen kulunhallinta onnistuu jatkossa joustavasti ja mahdollisimman vaivattomasti. 

Kulunvalvontajärjestelmän käyttöönotto edellyttää, että: 

  • Järjestelmän kautta käytettävissä ovissa on sähköinen lukitus
  • Tilassa on sopiva paikka Greenboxille, eli järjestelmän ohjausyksikölle 
  • Ovien ja tilan välillä on sopiva kaapelointi 

Sekä tietysti…

  • Verkkoyhteys ulkomaailmaan toimii, ja käytössä on sähkönsyöttö-pistorasia

Jos tiloissa on vaikkapa vanhan järjestelmän jäljiltä jo olemassa oleva järjestelmäkaapelointi, käyttöönotto onnistuu vain muutamassa päivässä.

MEGAFLEX-WEB-hankinta-1100x1280

Säästä aikaa muillekin töille

Kun tarjous on hyväksytty ja sopimukset allekirjoitettu, Megaflexin projektointi-tiimi ottaa kopin järjestelmän käyttöönotosta. Voit siis rauhassa keskittyä muihin työpöydälläsi pyöriviin asioihin sillä aikaa, kun järjestelmää asennetaan ja otetaan käyttöön.

Teettämässämme asiakastutkimuksessa saimme asiakkailtamme kiitosta projektin sujuvuudesta ja helppoudesta aina tarjouspyynnöstä alkaen järjestelmän käyttöönottoon asti. Ja tähän tulemme pyrkimään jatkossakin – ketteryyteen, avoimmuutteen ja asiakasystävällisyyteen.

Haluatko kuulla lisää Megaflexistä? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Megaflexistä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen: otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisällä.

myynti.megaflex@visma.com

Lassi Heiskala
+358 41 318 8615

Jani Kiviniemi
+358 40 539 8357

 

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellutukeen:

Arkisin klo: 8-16
+358 974 790 808 (mpm/pvm)
support.megaflex@visma.com