Megaflex-asiakaskokemus

Joustava Megaflex helpottaa kiinteistön vuokrauksessa – KOy Suomen Lääkäritalo

 

MEGAFLEX_KULUNVALVONTA_WEB_kulkulatka_1152x648pg

 

Kiinteistöosakeyhtiö Suomen Lääkäritalon kiinteistö sijaitsee monille tutussa paikassa Mäkelänkadulla ja onkin yksi Helsingin ikonisista taloista. Vuonna 2019 alkanut mittava peruskorjausprojekti valmistui elokuussa 2023. Projektin edetessä talossa otettiin vaiheittain käyttöön myös Megaflex-kulunvalvonta­järjestelmä, joka on tuonut helpotusta ja kaivattua joustavuutta kiinteistön hallintaan.

 

Uusi aika, uusi järjestelmä

KOy Suomen Lääkäritalon kiinteistö koostuu kolmesta eri osasta, joista kaksi on nyt peruskorjattu ja kolmas odottaa vielä vuoroaan. Kiinteistössä toimii Lääkäriliiton lisäksi  useita vuokralaisia, kuten mm. Ulosottolaitos, Syöpäyhdistys sekä Juvenes-ketjuun kuuluva ravintola Syke. Lisäksi kiinteistöstä löytyy kokous- ja saunatilat, joita myös ulkopuoliset käyttäjät voivat varata. 

Peruskorjauksen yhteydessä syntyi tarve myös nykyaikaiselle ja joustavalle kulunvalvontajärjestelmälle. Vanha järjestelmä oli tullut tiensä päähän ja fyysisistä avaimista haluttiin eroon. 

 – Meillä oli aikaisemmin käytössä kulunvalvonnan lisäksi perinteiset avaimet, joiden hallinta oli työlästä ja kallista. Megaflexin avulla voimme nyt helposti myöntää ja peruuttaa kulkuoikeuksia, seurata kulkua ja hallita tilavarauksia, kertoo Kiinteistöosakeyhtiö Suomen Lääkäritalon toimitusjohtaja, Ilkka Harjula.

Megaflex on kytketty talon kaikkiin pääoviin, porraskäytävien oviin, ja sen avulla hallinnoidaan myös kokous- ja saunatiloja. Vuokralaiset, kuten ravintolatoimija Juvenes, voivat itse luoda tarvittavat PIN-koodit asiakkailleen myös mahdollisten tilavarauksien yhteydessä.


Erinomainen kulunvalvonta­järjestelmä kiinteistö­osakeyhtiöille

Yksi Megaflexin ehdottomista eduista on Harjulan mukaan se, että kadonneet avaimet eivät enää ole ongelma. Kadonneet tunnisteet voidaan poistaa järjestelmästä hetkessä, mikä on huomattavasti kustannustehokkaampaa kuin uusien avaimien teettäminen.

– Avainten sarjoittaminen on kallista. Jos numeraalisia hyötyjä haluaa hakea, niin voi miettiä, mitä maksaa vaikkapa 60 avaimen ja lukkopesien vaihto. Siitä tulee loppulaskuksi nopeasti monta tuhatta euroa.

Toinen merkittävä etu on Harjulan mukaan järjestelmän helppokäyttöisyys ja hallittavuus. 

– Pilvipohjainen käyttöliittymä on selkeä ja käyttäjäystävällinen. Lisäksi voimme seurata, kuka liikkuu missäkin tilassa. Järjestelmä on myös joustava ja skaalautuva, mikä on tärkeää, kun vuokralaiset ja tilatarpeet muuttuvat.

Kolmas, erityisesti vuokranantajaa ajatellen, tärkein etu onkin Harjulan mukaan se, että uusien vuokralaisten muuttaessa taloon, prosessi on varsin suoraviivainen ja helppo.

– Lukijat oveen vaan ja sitten X kappaletta lätkiä sen sijaan, että olisi jotkut pitkät avainlistat, joita kuitataan ja muuta. Kiinteistön vuokrauksessa tämä helpottaa huomattavasti, kun vuokranantajan tarvitsee vain toimittaa lätkät ja loput on vuokralaisen itsensä vastuulla.

 

“Suosittelen muillekin kiinteistön­omistajille”

Järjestelmän käyttöönotto meni Harjulan mielestä mallikkaasti ja asiat etenivät sovitusti. Käyttöönoton aikana Lääkäritalon käyttäjät saivat asiantuntijoiltamme kattavan koulutuksen. Ravintolan henkilökunnalle pidettiin vielä kertaava koulutus keväällä 2024. 

Megaflex on ollut kiinteistössä käytössä jutun kirjoittamisen aikaan vajaan vuoden, ja kaikki on Harjulan mukaan toiminut moitteettomasti.

– Käyttö on ollut helppoa. Sekä tekninen toimivuus että palvelu on pelannut meidän suuntaan tosi hyvin,  Harjula kertaa ja jatkaa, että hintakin on ollut kohtuullinen.

– Mitä nyt olen nähnyt, mitä muut vastaavat järjestelmät maksavat, niin tämä on oikein kustannustehokas ratkaisu. Edellisestä järjestelmästä mietittiin, että miksi aikanaan on tehty tällaiset valinnat. Mutta Megaflexin kohdalla ei ole joutunut miettimään, että olisiko tarvetta vaihtaa tai löytyisikö parempaa. On mennyt tosi hyvin, Harjula kuittaa.

Haluatko kuulla lisää Megaflexistä? Ota yhteyttä!

Myynti

Pyydä tarjousta Megaflexistä tai kysy järjestelmästä ja palveluistamme. Asiantuntijamme saat kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä oheisen lomakkeen.

myynti.megaflex@visma.com

Lassi Heiskala
+358 41 318 8615

Jani Kiviniemi
+358 40 539 8357

 

Sovellustuki

Mikäli asiasi liittyy ohjelmiston käyttöön, käyttäjätunnuksiin tai salasanoihin, saat nopeiten apua ottamalla suoraan yhteyttä sovellustukeen:

Arkisin klo: 8-16
+358 974 790 808 (mpm/pvm)
support.megaflex@visma.com